Autocunoașterea – 3 întrebări esențiale de viață

February 20, 2019 mihaildan No comments exist

Managementul și Leadership-ul propriei persoane sunt elementele fundamentale care concură la atingerea unui standard de viață ridicat din punct de vedere material, emoțional și spiritual.
Dar, mai întâi de toate, trebuie să ne lămurim asupra unor aspecte fundamentale ale existenței noastre. Cele 3 întrebări asupra cărora vă invit să reflectați vă vor dezvălui, prin răspunsurile pe care le veți da, anvergura creativă și nivelul de unicitate a propriei voastre persoane.

Dar să vedem care sunt cele 3 întrebări, detaliate în materialul video de mai jos, la care vă invit să răspundeți:

1 – Cine sunt eu?

Această întrebare pare simplă, la prima vedere. Știi atât de multe despre ce se întâmplă în lume, despre profesia ta, despre cei din jurul tău – dar despre tine, ce știi cu adevărat? Care este esența identității tale? Răspunsul la această întrebare îl poți da doar tu. Nu-l poți afla din cărți sau de la alții. Nu este simplu de dezvăluit dar, tocmai acest lucru te poate motiva să te cunoști cu adevărat. 

2 – Care este scopul meu în viață?

De ce fac ceea ce fac atunci când mă trezesc în fiecare dimineață? Care este rostul acțiunilor mele? Care este destinația spre care mă îndrept. Răspunsul la această întrebare îți va evidenția drumul și direcția pe care ai ales să le urmezi în viață și corecțiile pe care le ai de făcut pentru a te simți împlinit pe tote planurile existenței – personal, profesional, social etc.

3 – Care este potențialul meu?

Talentul și abilitățile tale sunt fructificare în mod eficient? Investești suficient de mult în dezvoltarea ta personală pentru a scoate la lumină tote capacitățile mentale, fizice, emoționale și spirituale de care dispui? Răspunsul la acestă întrebare va scoate la lumină gradul tău de eficiență în relațiile de viață, randamentul tău energetic și motivațional.

Te invit să urmărești materialul video de mai jos și apoi să cauți răspunsurile la cele 3 întrebări fundamentale de viață.
Observă apoi cum te simți și ce îți propui să faci pe viitor pentru a trăi la adevărata ta valoare.

PLAY VIDEO – Autocunoaștere – 3 întrebări esențiale de viață  

Maximizează-ți continuu valoarea personală!
(te-ar putea interesa și Jocuri de Manipulare, Arhitectura cariereiO plimbare prin pădure – psihotestHoții de timp)

Comentariile tale sunt binevenite.
Dacă ți-a plăcut articolul, te rog, să-l trimiți și prietenilor tăi.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *