Ideas That Will Change Your Life

If you don't like how things are, change it!

February 20, 2019

Autocunoașterea – 3 întrebări esențiale de viață

Managementul și Leadership-ul propriei persoane sunt elementele fundamentale care concură la atingerea unui standard de viață ridicat din punct de vedere material, emoțional și spiritual.
Dar, mai întâi de toate, trebuie să ne lămurim asupra unor aspecte fundamentale ale existenței noastre. Cele 3 întrebări asupra cărora vă invit să reflectați vă vor dezvălui, prin răspunsurile pe care le veți da, anvergura creativă și nivelul de unicitate a propriei voastre persoane.

Dar să vedem care sunt cele 3 întrebări, detaliate în materialul video de mai jos, la care vă invit să răspundeți:

1 – Cine sunt eu?

Această întrebare pare simplă, la prima vedere. Știi atât de multe despre ce se întâmplă în lume, despre profesia ta, despre cei din jurul tău – dar despre tine, ce știi cu adevărat? Care este esența identității tale? Răspunsul la această întrebare îl poți da doar tu. Nu-l poți afla din cărți sau de la alții. Nu este simplu de dezvăluit dar, tocmai acest lucru te poate motiva să te cunoști cu adevărat. 

2 – Care este scopul meu în viață?

De ce fac ceea ce fac atunci când mă trezesc în fiecare dimineață? Care este rostul acțiunilor mele? Care este destinația spre care mă îndrept. Răspunsul la această întrebare îți va evidenția drumul și direcția pe care ai ales să le urmezi în viață și corecțiile pe care le ai de făcut pentru a te simți împlinit pe tote planurile existenței – personal, profesional, social etc.

3 – Care este potențialul meu?

Talentul și abilitățile tale sunt fructificare în mod eficient? Investești suficient de mult în dezvoltarea ta personală pentru a scoate la lumină tote capacitățile mentale, fizice, emoționale și spirituale de care dispui? Răspunsul la acestă întrebare va scoate la lumină gradul tău de eficiență în relațiile de viață, randamentul tău energetic și motivațional.

Te invit să urmărești materialul video de mai jos și apoi să cauți răspunsurile la cele 3 întrebări fundamentale de viață.
Observă apoi cum te simți și ce îți propui să faci pe viitor pentru a trăi la adevărata ta valoare.

PLAY VIDEO – Autocunoaștere – 3 întrebări esențiale de viață  

Maximizează-ți continuu valoarea personală!
(te-ar putea interesa și Jocuri de Manipulare, Arhitectura cariereiO plimbare prin pădure – psihotestHoții de timp)

Comentariile tale sunt binevenite.
Dacă ți-a plăcut articolul, te rog, să-l trimiți și prietenilor tăi.

August 1, 2017

Inteligența emoțională și succesul / Euro TV

Inteligența emoțională – factor cheie al succesului

Inteligența emoțională s-a dovedit a fi un factor esențial în atingerea obiectivelor personale și profesionale pe care și le propune fiecare dintre noi.
Urmărește emisiunea „Puterea de a fi altfel”, realizată de Monica Andrei la Euro TV Bacău, la care am fost invitat să particip în calitate de consilier pentru dezvoltare personală și orientare în carieră, care aduce în discuție tocmai acest aspect foarte important din viața noastră: succesul și inteligența emoțională.

Dacă ești interesat să te înscrii sau să afli mai multe informații despre Programele de Consiliere pentru Dezvoltare personală, poți folosi următoarele adrese de contact:
Dan Ignat și Centrul European de Educație și Training – Bacău

Opinii ale participanților la Reuniunile de Dezvoltare personală – cotidianul „Deșteptarea”

Vizionare plăcută!

July 22, 2017

Inteligența emoțională / Euro TV

Cât de mult îți valorifici inteligența emoțională?

Află cum poți să-ți exprimi mai bine propriile valori, capacitatea creativă și să-ți activezi spiritul de învingător folosindu-ți instrumentele oferite de inteligența emoțională de care dispui, urmărind emisiunea „Puterea de a fi altfel”, realizată de Monica Andrei la Euro TV Bacău, la care am fost invitat să particip în calitate de consilier pentru dezvoltare personală și orientare în carieră.

Dacă ești interesat să te înscrii sau să afli mai multe informații despre Programele de Consiliere pentru Dezvoltare personală, poți folosi următoarele adrese de contact:
Dan Ignat și Centrul European de Educație și Training – Bacău

Vizionare plăcută!

July 13, 2017

Dezvoltarea personală – Esența succesului / Euro TV

Dacă dorești să afli ce este, cui se adresează și care sunt beneficiile participării la Programele de Consiliere pentru Dezvoltare personală, poți urmări aici emisiunea la care am fost invitat să particip – „Puterea de a fi altfel”, realizată de Monica Andrei la Euro TV Bacău.

Dacă ești interesat să te înscrii sau să afli mai multe informații despre Programele de Consiliere pentru Dezvoltare personală, poți folosi următoarele adrese de contact:
Dan Ignat și Centrul European de Educație și Training – Bacău

Vizionare plăcută!

April 7, 2017

Autosabotajul – Inamicul din interior

Nu sunt puțini cei care, deși sunt înzestrați cu talent și creativitate de la mama natură, se bucură de un nivel de confort social și financiar decent, au condiții propice pentru a-și construi o carieră de succes și o viață personală împlinită, nu ating succesul dorit. Ba chiar, uneori, ajung să alunece pe o pantă depresivă greu de anticipat.

Autosabotajul

Una din cauzele care determină o astfel de evoluție negativă a vieții, în plan personal, social și profesional, o reprezintă adoptarea unei atitudini de autosabotare a propriei personalități. Cum? Prin cedarea controlului propriei persoane către o serie de factori exteriori, incontrolabili și imprevizibili ca amploare și evoluție. Prin invazia de gânduri negative care-ți viruseză mintea.

Cercul îngrijorărilor

În jurul celor care ajung în această stare conflict interior, se dezvoltă un cerc, sau mai degrabă o sferă a îngrijorărilor, care induce un sentiment de teamă, frică și lipsă de încredere în propriile forțe. Locul controlului propriei vieți va fi treptat cedat către alte persoane sau evenimente din jur. Cei aflați într-o astfel de conjunctură nefavorabilă consideră că nu au altă opțiune decât resemnarea în fața situației în care au ajuns.

Cercul influenței

Cum se poate ieși din acest impas. Prin preluarea controlului asupra propriului destin. Trebuie mutat locul controlului din exterior către interior, sub responsabilitatea propriei persoane. Controlul gândurilor trebuie mutat treptat din exterior spre interior, creându-se astfel un cerc sau o sferă de influență capabilă să contracareze efectele negative generate de acțiunile trecute de autosabotaj mental și emoțional. La început pare greu, necesită ceva efort, deseori este nevoie de ajutor și consiliere, dar, la final, consecvența va fi pe deplin răsplătită.

Dacă dorești să afli mai mult, te invit să accesezi următorul material video

PLAY VIDEO – Antidotul autosabotajului mental  

Nu sta în calea succesului tău!
(te-ar putea interesa și Jocuri de Manipulare, Arhitectura cariereiO plimbare prin pădure – psihotestHoții de timp)

Comentariile tale sunt binevenite.
Dacă ți-a plăcut articolul, te rog, să-l trimiți și prietenilor tăi.

DEZVOLTARE PERSONALĂ

CONSILIERE - TRAINING - WORKSHOPS

PROGRAME PERSONALIZATE - INDIVIDUALE ȘI DE GRUP

Nu lăsa pe nimeni să-ți dicteze viitorul!

Investește în tine acum!

Comunicare interpersonală - Orientare în carieră
Identificarea valorilor personale - Managementul timpului
Creșterea încrederii în forțele proprii - Motivare
Echilibrare emoțională - Decizii & Rezolvarea problemelor
Armonizarea vieții personale cu planul de carieră

TOTUL LA DOAR UN CLICK DISTANȚĂ DE TINE

Slider

Locație

Bacău, România

Arhivă